Як забезпечити безперебійну мережу Інтернет на випадок відключення світла.

Достатньо підживити Клієнтський Термінал ONU GPON та Wi-Fi Роутер акумулятором безперебійного живлення (Пауербанком). Це забезпечить працездатність мережі Інтернет без світла на 6- 8 годин. Розповідаємо як!

 

Кожне підключення оптичної мережі Westelecom — це виділена, енергонезалежна, оптоволоконна лінія  високої пропускної здатності на власних мережах, що забезпечує блискавичну, симетричну  швидкість, стабільний сигнал, рекордно  низький Ping.

 

GPON (Gigabit-capable Passive Optical Network) — технологія передачі даних, яка забезпечує  високу пропускну здатність мережі до 10Gbit/sec, симетричний канал та   рекордно низький  Ping. Особливістю мережі GPON є її енергонезалежність, безпечність даних, електро безпека  (знижений ризик ураження електричним струмом), довговічність.

 

Технологія  GPON дозволяє реалізувати концепцію "Triple Play" — доступ до високошвидкісного Інтернету, цифрового TV, та IP Телефонії на одній  оптичній лінії.

 

Що  необхідно зробити для продовження  роботи мережі інтернет на  випадок відключення світла?

 

Можливість  користуватись Інтернетом на випадок відключення світла є у всіх Клієнтів Westelecom яким проведена оптоволоконна мережа Інтернет за технологією GPON. Достатньо  підживити мережеве обладнання: клієнтський термінал ONU GPON, Wi-Fi Роутер додатковим  джерелом живлення (наприклад Пауербанк від 10mAh) та продовжувати користуватись  мережею Інтернет приблизно 6 - 8 годин.

 

Для  забезпечення працездатності оптоволоконної мережі  Інтернет Westelecom на випадок Екстрених або Планових відключення світла, вам знадобиться:

 

1. Пауербанк HOKO J72 на 10 000 mAh, обовʼязково з двома вихідними  портами USB. 

 

2. Клієнтський термінал ONU GPON (пристрій, який ми  надаємо кожному клієнту при підключенні до мережі)

 

3. USB-DC Кабель живлення підвищуючий перехідник  на  12В

 

4. USB-DC Кабель живлення підвищуючий перехідник  на  9В

 

5. Wi-Fi Роутер.

 

6. Мережевий кабель патч-корд.

 

Необхідно  між собою зʼєднати термінал ONU GPON та  Wi-Fi Роутер за допомогою мережевого кабелю патч-корд у порти  WAN. Мережевий кабель патч-корд підʼєднується до вихідного розʼєму термінала ONU GPON (маркований жовтим  кольором) а другий кінець кабелю підʼєднується  до вхідного розʼєму (маркований синім кольором).

 

Оптоволоконний кабель провайдера Westelecom вмикаємо до  термінала ONU GPON у розʼєм PON (маркований синім кольором).

 

Вмикаємо  живлення Пауербанку, терміналу ONU GPON, Wi-Fi роутеру. Очікуємо дві-три хвилини завантаження Wi-Fi роутеру та користуємось швидкісною мережею Інтернет.

 

Компанія Westelecom пропонує своїм клієнтам обладнання, що пройшло тестування, та забезпечує підтримку мережі приблизно на 6-8 годин, а також інструкцію «Як підживити ONU GPON на випадок відключення світла».

 

1. Акумуляторна батарея (Powerbank HOKO J72) 10 000 mAh - 700 UAH

 

2. USB-DC Кабель живлення підвищуючий перехідник 12В - 200 UAH

 

3. USB-DC Кабель живлення підвищуючий перехідник 9В - 200 UAH

 

Використовуйте Оптичний Інтернет Westelecom для будь-яких потреб: 4К контенту, онлайн ігор та стримів. Потужності вистачить на будь-що!

 

 Якщо ви в пошуках стабільного, енергонезалежного та швидкісного Інтернету за технологією GPON для дому, офісу або підприємства — ласкаво просимо до Інтернет мережі Westelecom!

 

Напишіть нам у Viber, Telegram або Facebook Messenger із запитом підключення Оптичного Інтернету за технологією GPON. Ми перевіримо технічну можливість оптимального підключення вашої геолокації, розрахуємо її вартість та узгодимо виїзд монтажної бригади для підключення.

 

Технічна та клієнтська підтримка для вас працює цілодобово і завжди готові відповісти на будь-які питання!

 

З тарифами на домашній інтернет по оптоволокну можна ознайомитись, а також відправити заявку на підключення онлайн ось на цій сторінці з тарифами. Обрати дводіапазонний, гігабітний роутер TP-Link з доставкою та налаштуванням можна на сторінці з роутерами