Високошвидкісний Оптоволоконний Інтернет для Бізнесу за GPON технологією

Непристойно швидкий Інтернет для розвитку вашого Бізнесу від Інтернет-Провайдера Westelecom. Кожне підключення — це виділена лінія на власних, оптичних мережах, що забезпечує високу, симетричну швидкість Інтернет, стабільний сигнал та рекордно низький Ping у вашому офісі, магазині чи на підприємстві.

Використовуйте Оптоволоконний Інтернет Westelecom для будь-яких потреб вашого бізнесу: онлайн конференцій, хмарних технологій, віддаленого підключення та управління пристроями, блискавичному обміну даними між офісами, завантаження великих файлів тощо. Ресурсу оптичного інтернету Westelecom вистачить на будь-що!

Додатково, ви маєте можливість безплатного переходу на новий тариф, якщо потрібно більше потужності та швидкості мережі інтернет. Ставте Інтернет на «заморозку», якщо потрібно взяти паузу. Забули сплатити послуги? Ми активуємо опцію «Три дні в борг», Інтернет буде доступний увесь цей час!

Є термінові питання? Технічна та клієнтська підтримка для вас працює цілодобово. Напишіть нам у Viber, Telegram чи Facebook Messenger. Ми завжди на зв'язку!

Оптичний Інтернет для Бізнесу за найкращою пропозицією для юридичних осіб! Вигідні Інтернет тарифи від 50Mbps — 190 грн/міс по акції! Обрати тариф, швидко отримати детальну інформацію, залишити заявку онлайн можна на сторінці з тарифами

 

GPON (Gigabit-capable Passive Optical Network)
GPON — технологія передачі даних, яка забезпечує високу пропускну здатність мережі до 10Gbit/sec, симетричний канал передачі даних (швидкість завантаження дорівнює швидкості прийняття) та найменший Ping. Особливістю мережі GPON є її енергонезалежність, безпека (зниження ризику ураження електричним струмом), довговічність. Технологія GPON дозволяє реалізувати концепцію надання послуг
«Triple Play» — доступ до високошвидкісного Інтернету, цифрового телебачення та IP Телефонії на одній оптичній лінії. Мережа інтернет за технологією GPON здатна працювати навіть коли вимкнули електрику. Достатньо увімкнути абонентський термінал GPON ONU до генератора живлення або мобільної батареї (повербанк) та мережа інтернет продовжить працювати ще кілька годин!