Увага! З 1 квітня 2020 року в садових товариствах Світанок та Степове в Лиманському районі Одеської області всі Клієнти будуть переведені на нові тарифні плани: 30 Мбіт/с за 169 грн/міс, 50 Мбіт/с за 209 грн в міс, 100 Мбіт/с за 269 грн в міс, 200 Мбіт/с за 389 грн в міс, 500 Мбіт/с за 549 грн в міс, 1 Гбіт/с за 1099 грн в міс.


Політика конфіденційності компанії Westelecom

Для захисту персональних даних своїх клієнтів та відвідувачів сайту westele.com.ua компанія Wetelecom використовує політику конфіденційності.

Які персональні дані отримує Westelecom від своїх клієнтів та відвідувачів сайту westele.com.ua

При заповненні заявки на підключення потрібно вказати:

  • прізвище, ім'я, по батькові,
  • адреса підключення до телекомунікаційної мережі,
  • номер контактного телефону,
  • адреса електронної пошти.

При заповненні заявки на зворотний дзвінок потрібно вказати:

  • прізвище, ім'я, по батькові,
  • номер контактного телефону.

Використання персональних даних клієнтів Westelecom та відвідувачів сайту westele.com.ua

Компанія Westelecom залишає за собою право використання персональних даних своїх клієнтів та відвідувачів сайту westel.com.ua для надання їм телекомунікаційних послуг та інформування про свої послуги та сервіси. Персональні дані не можуть бути передані ніяким третім фізичним або юридичним особам без попередньої згоди клієнтів Westelecom та відвідувачів сайту за винятком випадків, коли компанія Westelecom буде змушена це зробити відповідно до закону України "Про захист персональних даних".

Замовити
дзвінок